torsdag 24. desember 2009

Julehilsen til dere alle!

Jeg har desverre en lei tendens hver gang jeg er hjemme med å knuse noe. Av den grunn har mamma og jeg avtalt at hun ikke skal fortelle meg hvor den gamleste julepynten står. Jeg har likevel en anelse om at en av de gamle er den nissen til venstre i bildet..


En forening av gamle og nye ting i et over 100 år gammels hus.

Den gamle klesrulla på gården sammen med julepynt fra 80-tallet, samt et moderne juletre.

En nisse etter mine farger!


Gamlefar og gamlemor i rikula- tippoldemor og tippoldefar som min kusine tror...



Min jul feires i nordlysets rike. Det er alltid en fryd å satte sine bein på nordnorsk jord, og trekke inn den friske vinterlufta. Men det ble ikke jul før jeg kom hjem- til ferdigpynta hus! Det er alltid deilig å komme hjem, men dette er noe ekstra, spesielt i år syns jeg huset var veldig pent pyntet. All ære til mamma for det! Nå sitter jeg og tar livet med ro imens pinnekjøttlukta fyller nesen.

Det kommer til å bli en stillestans her på bloggen frem til i midten av januar, i og med at man skal feire nyttår på andre siden av kloden. Med det sagt så vil jeg ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!


lørdag 19. desember 2009

Nostalgisk julepapir?

Som siste krampetrekning i oppryddinga på jobb ble dette julegavepapiret funnet. I likhet med flere andre ting så har dette endt opp her i mitt hjem. Syntes det hadde en sjarm med de duse fargene. Er det noen her som kjenner igjen papiret og vet om det er gammelt, eller om det bare har falmet?

torsdag 17. desember 2009

Julegaver 2009







Julen nærmer seg med stormskritt! Mye å gjøre har ført til alt for lite blogging. Jeg har hatt mine daglige runder med å sjekke bloggene til kreative mennesker, men jeg har fått gjort lite selv. Det vil si jeg har fått gjort ting, men det er ikke alt som er like aktuelt å blogge om...
Men her kommer i hvertfall bilder av noen av årets julegaver. Dette har også blitt gaver, noen av disse tingene, dette, og dette. Håper det blir fornøyde, nyere eiere!

onsdag 9. desember 2009

Julepynt/ juleverksted

Denne måneden er definitivt tiden for juleverksted. Jeg er så heldig at jeg får holde på med det både privat og på jobb...eller nå begynner jeg å bli litt mettet for disse aktivitetene, så jeg føler meg ikke fullt så heldig lenger. Den tanken går vel snart over. Dessuten blir det jo mye pent også!


Kremmerhus i filt. Filt er loddent, men ikke sååå mye som bildet gir uttrykk for. Beklager at det er så uskarpt.


Filthjerte -og mus.



Hjerte formet i aluminiumstråd med en tynnere ståltråd med perler på surret rundt.
Aluminium er veldig lett formelig, og passer derfor greit i barneskolen.



Kremmerhus i gråpapir med silkebånd og hjertedekor.




Inspirasjonstreet vårt på jobb!



Det enkle er ofte det beste! Jeg prøver å følge det uttrykket, men kan tidvis glemme meg litt,
og la iveren løpe avsted. Her er vanlig tegnepapir benyttet, brettet og klipt i- akkurat som når man klipper ut "snøkrystaller".
Med en gulltråd får det et rent og fresht uttrykk.


Etter inpirasjon fra Minas paradis måtte jeg også prøve å lage en papirstjerne. De var jo i utgangspunktet så fine.
Positivt ovverasket over meg selv så fikk jeg det til! Takket være en beskrivende bildeserie fra denne bloggen, det skal sies.

torsdag 3. desember 2009

tirsdag 1. desember 2009

Julekort i adventstiden

Kortene mine var en suksess på Blå. Dette ga motivasjon til å produsere enda mer. Her er bilde av en liten bestilling.