onsdag 24. juni 2009

Min kjære nabo Rodeløkka kolonihage

Forrige søndag var jeg og en venninne på en liten søndagstur i Rodeløkka kolonihage. Jeg har vært veldig takknemlig for å ha en slik hyggelig utsikt, og det var en enda større opplevelse å gå blant de små koslige husene. Når vi likevel var rundt på kolonihagevisitt tok vi like gjerne turen til Hjemmets kolonihage og fikk ta Portveien 2 i nærmere øyesyn. Det var en nostalgisk opplevelse.4 kommentarer:

 1. Har du utsikt til kolonihagen, Silje?? Da bor du jo ikke så langt fra min kjære søster da! Så artig! Jeg har mange ganger tenkt å titte nærmere på hagen, men trudde ikke man kunne gå inn der jeg... Tar du meg med en gang? :) Jeg gleder meg :) Likte godt bildet av sykkelen :) Tenk så kult det hadde vært hvis sykkelen hadde vært rød, hihi ;)

  SvarSlett
 2. Å:)
  Du veit eg e litt sjalu på den nabohagen der...
  Og Mari, den sykkelen kan være glad den ikkje e like rød som meg, au au =)

  SvarSlett
 3. Mari, klart vi ska ta kolonihagen i nærmere øyensyn når du kjæm på besøk! Den e jo på en måte en del av leiligheta ;o)
  Og ja Ann Rita, e har skjønt at e for hem i hvertfall 1 uke for tidlig i forhold til været. Men eg unne deg ikkje å være solbrent, for d ane meg at d va d du sikta t...

  SvarSlett
 4. Supert :D
  Jeg kunne heller vært solbrent enn å sitte på kontoret hele dagen. Jeg har dratt ned persiennene og later som det ikke er sol :p
  Det er hvertfall sikkert at hvis jeg noengang skal få barn så skal det times sånn at man har permisjon og fri om sommeren ;) Ann Rita, you lucky bastard ;) hihi!

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)