søndag 1. november 2009

Tekstilsamling

Jeg har en plan for disse tekstilene! Men jeg har ikke nok, så jeg må sanke inn mer.Disse fatene har jeg en helt annen plan for!


5 kommentarer:

 1. Hoi ,det var mange fine stoffer. Moro å se at du fortsatt lager så mye! Masse fint:)

  Klem fra tidligere studievenninne

  SvarSlett
 2. Mon tro hva du skal lage...?
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 3. Ikke nok??????????? Syns det så mye ut.... Blir spennende og se hva det skal bli :) Lykke til på jakt etter mere da!

  SvarSlett
 4. Hei ;) Jeg har aldri vært her på bloggen din før, men leste gjennom Kaspara sine kommentarer - og da så jeg et nytt navn - ditt ;).

  Jeg synes du har samlet på deg mange stoffer jeg ;). Kan det være et lappeteppe som er på gang? Eller en veske? Eller en pute?

  Jeg ble nesten født med ski på beina - med i siste sekund ble jeg nok utstyrt med nål og tråd og et par strikkepinner før jeg kom ut. Det meste får en estetisk vurdering i min synsvinkel,

  De vottene du hadde kjøpt på Blå var så søte. Jeg og tenker sånn - at sannelig - selv om jeg kan lage både det ene og andre selv, så kjøper jeg håndverksprodukter - spesielt Tulip og Tatamo-kjoler ;). Jeg gikk grunnkurs søm etter endt gymnas. I utgpkt kan jeg jo mekke sånne kjoler seg - men du og du så deilig det er å kjøpe de fiks ferdige også. Og det er jo deres design!

  Da skal jeg stupe i seng litt nordøst for deg.

  SvarSlett
 5. Hehe:) Blogger i smug. Men fant jo din via facebook-oppdateringene dine, så da måtte jeg "avsløre" meg med en kommentar. Her var det jo så mye fint. Gøy å se at du både jobber og lager så mye ved siden av. Kjempebra! Fortsett sånn.

  Ha en fin mandag.
  Klem/H

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)