onsdag 30. juni 2010

Putetrekk

35x70cm 
25x70 cm


 
Det strålende solskinnsværet tok et opphold i går, og jeg kunne endelig tillate meg å sitte inne med symaskinen. Nå hørtes det ut som jeg ikke liker godt vær. Saken er at når det er finvær, så kan man ikke tilllate seg å være inne. Da ska man nyyyyte det, og det har jeg gjort. Men de 1200 sidene med lesestoff tok slutt, og jeg trengte noe nytt å bedrive tiden med. Og jeg må si meg enig med min bestemor; "Det e jammen meg ganske koslig å sitte ved symaskina!"

Etter litt til og fra så ble det 10 putetrekk i løpet av dagen. 2 av de skal få noe håndsydd. 6 av de har jeg en plan med, men i mangel av utstyr her jeg er nå så må det avvente. Desverre. Jeg er jo så godt i gang nå! Og de 2 siste ser du bilde av her. Foran og bak. Har egentlig en videre plan for de, men vi får se hva det blir til. De er ikke så skjeve og skakke som bildet her skal ha det til. Hadde man dampet de først så hadde de sett bedre ut, eller om man hadde fyllt de med en innerpute. Forsiden til putene er sydd sammen av lapper jeg hadde fra andre syprosjekter for her skal ingenting av verdi kastes!

5 kommentarer:

 1. Bra du får utnyttet ferien max, både i dårlig og bra vær:) Produktiv må æi si, flink!

  SvarSlett
 2. 10 puter..ja, da har du vært produktiv! Likte så godt den øverste, sommelige farger :O)
  God onsdag!

  SvarSlett
 3. 10 puter!!My god, du jobber raskt skjønner jeg:)Fint blir det også!Og hva i all verden er det du leser som har 1200 sider?Må være en skikkelig murstein:)Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for det fine pakken. Fatet er i bruk. Sender deg en mail.

  Fine putetrekk. Jeg likte også fargene godt.

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 5. Det var frøken effektiv! Så deilig å kunne sy en hel dag. Ikke lett her hjemme, med ei svært aktiv 2,5 årg jente:) Blir mest tid til sånt på kveldstid;) Men gooood sommer! Ser ut til at du vet å nyte den:)

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)