torsdag 29. juli 2010

Veskebestilling


Dette er en veske sydd av bestemors gamle gardiner. Også foret er av bestemorsgardin. I motsetning til den forrige vesken er denne ment for å ha på skuldren uten å krysse overkroppen. I tillegg er stoffet snudd slik at blomsterborden nå er horisontal. Veskens mål er i høyden med skulderbåndet 70 cm, selve veskerommet 45x 35 cm.

2 kommentarer:

  1. Heisann!Tenkte jeg skulle svare deg med en gang, siden det var allerede i august dere skulle på tur:)Det er bare en Gaselle som bor i Sandefjord, og det er Førstegasellen.Jeg bor i Halden, så vi bor på hver vår side av fjorden:)Vi ble venninner da vi studerte i Oslo, men nå har vi trukket tilbake til våre hjemtrakter.Men Førstegasellen kan helt sikkert komme med noen anbefalinger hva gjelder Sandefjord, siden hun er født og oppvokst der:)Skal gi henne beskjed jeg, hun har ferie og ikke så mye tid til bloggingen om dagen:) Hva gjelder skapet så skal det definitivt få lov til å stå som det er.Synes fargen er søt selv om den er litt knæsj, og så et det så fint at det ser litt slitt ut:)Og bilen var virkelig stor altså, vi leide en varebil fra Avis.Lasterommet var mange meter langt og bredt...Må være svært for å få plass til så store møbler ja:)Ha en fin dag!!

    SvarSlett
  2. Hm, lurer på om barnebarna mine kommer til å være så entusiastisk over mine gardiner - har mine tvil, har ikke like kule gardiner som din bestemor.. Likte veldig godt den siste veska med blomsterborden på tvers, misunner deg nesten symaskintid jeg ;)

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)