søndag 27. november 2011

Julemarked på Blå

Søndag. 1. søndag i advent. Julemarked på Blå. Årets første og siste dag på Blå- for meg. Jeg og to venninner som viser frem våre produkter. Mange mennesker. En blogger og venner hilser deriblant på. Leveranse av kaffe. Leveranse av kagemenn. En morsom stol. God stemning. Dårlig salg. Noe radikalt må gjøres skal det bli flere markeder for min del. Tips?

3 kommentarer:

 1. Hei på dei
  Jeg har et forslag: Vi produserer jule kort, og små jule ting dette året,Vi prøver å se oss rundt hva som er i vinden mens året går så bruker vi det som inspirasjon og lager ting til dette markedet. Det er kanskje lurt og bare ha to eller tre produkter men mange av hver. Så står vi to søndager eller en neste år.
  Æ tenke at du kunne lage noe med tekst på, du er jo flink til det, hvis det fortsatt er populært til neste år, f. eks puter, kort, skilt e.l.
  May

  SvarSlett
 2. De turkise messingfatene dine var utrolig fine! Det hvite jeg kjøpte av deg i fjor har fått plass i stua nesten gjennom hele året! Jeg har dessverre ingen gode tips for at du skal fortsatte, men du kan ta med deg komplimentet!

  SvarSlett
 3. Hva og hvor er BLÅ? Er det bruktsalg?

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)