søndag 11. mars 2012

DIY: nabbiperleskål



Ta en skål som tåler 150 varmegrader. Fyll nabbiperler i skålen. Legg/dytt perlene slik at de ligger ligger som ett lag. Kan være lurt å ha bittelitt olje i skåla slik at perlene ligger på plass. Sett skålen med perlene inn i stekovnen, varmluft 150 grader i ca 5 min. Når perlene har smeltet sammen er skåla ferdig. Avkjøl. Tørk. Bruk.

6 kommentarer:

  1. Helt super skål du har laget! :O)

    SvarSlett
  2. WOW! Men er den tett?

    SvarSlett
  3. Den er ikke tett. Men om man lar skåla stå ekstra lenge inni ovnen vil nok perlene smelte så mye sammen at den til slutt kan bli tett. Da vil selvfølgelig også kantene bli lavere siden perlene renner ned.

    SvarSlett
  4. Jeg er bare så imponert. Må kommentere alle de flotte bildene dine fra Berlin. Du har øye for detaljer: )

    SvarSlett
  5. Hvordan blir skålen du putter perlene i etterpå? Setter perlene igjen noen farger, eller er den akkurat som før etter en runde i oppvaskmaskinen?

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)