tirsdag 25. august 2009

Syklubb




Nå har vi hatt semesterets første syklubb, og her er resultatet etter den kvelden! Etter rydding i en bod fant jeg et par notatbøker. De var kjedelige og slitte i permen. Lagde derfor nytt boksomslag, i hvertfall dekoren! Bildene viser foran og bak på bøkene. Og så ble det jammen meg noen kort også. Julekort er kanskje litt tidlig, men hvorfor ikke sitte med det når lysta er der?

6 kommentarer:

  1. Skal si dere er effektive på syklubb! Masse fint

    SvarSlett
  2. Jeg føler dere må utvide navnet deres, detta går da virkelig ikke inn under sying :p
    Hvis alle sammen får gjort like mye som deg, Silje, på dissa møtene deres må jo dere være Norges mest effektive syklubb :)
    Jeg vil også !!!!! Jeg prøver litt her hjemme med meg og meg selv, men det blir vel i grunn mest tv-titting og geeking på nett for min del ;)

    SvarSlett
  3. Lena & Mari:
    For the record....det er BARE Silje som holder dette produksjonstempoet altså. Frk. Effektiv! De andre frøknene skravler mer & gjør litt mindre..... :D
    Hvis du flytter til Oslo, Mari, ja så ser jeg for meg at jeg blir _enda_ mindre effektiv når jeg får deg også å skravle med :)

    SvarSlett
  4. Hihi, så på møtene deres så holder Silje kjeft mens dere andre skravler ;) Jeg ser for meg Silje gå inn i sin egen verden å stenge ute alt bråket for å få konsentrert seg om sitt, også skulle hu egentlig ønske dere andre holdt kjeft :p hihi!

    SvarSlett
  5. HEi! Så utrolig mye fint du hadde på bloggen din:) kjenner kreativiteten smitte over.. godt det snart er helg... Bilder av eggeglassene kommer selvsagt når de ferdig kreert:) Ha ei fin helg!

    SvarSlett
  6. Æi vil åsså på syklubb.... miss it!!! Og æsj..her er det dyrt garn, særlig bomull :(

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)