onsdag 3. mars 2010

Hobbytørke


 
Hjelp! Jeg har ingenting å gjøre. Jeg må ha konkrete mål med det jeg gjør, men akkurat nå har jeg ingenting. I går skulle jeg i det minste bytte ut knapper på en cardigan, men hadde jeg knapper som passet? Nei. Brukte isteden tid på å se gjennom alle knappene jeg fikk av min mor i sommer, og det var ganske gøy! Men tilbake til saken. Hva skal jeg finne på? Har du forslag? Litt "hobbytørke" nå kjennes det ut som.

7 kommentarer:

 1. Strikk en puff fra Pickles, det gjør jeg:) Går så fort, og blir så fint!

  SvarSlett
 2. Fantastisk mange fine knapper!! :o)
  Du må lage noe du kan bruke noen av de fine knappene dine på :o)

  SvarSlett
 3. Er det MULIG? Jeg stemmer for noe som tar skikkelig lang tid, så har du ikke det problemet lenger. Flettejakke! Men må innrømme jeg sjeldent står ovenfor problemstillingen..

  SvarSlett
 4. Kan du ikke roe ned hobbyfoten litt og slappe av med en god bok? ;) Jeg må innrømme at jeg blir en smule stressa av dere hobbyfrøkner som ALLTID hobbierer, mens jeg som har et par prosjekter nå som det haster med å bli ferdig med, jeg glemmer hele hobbieringa jeg! Dårlig husmor ;)
  Fantastisk mange fine knapper da, frøkna! Veit hvem jeg skal tigge hos hvis jeg trenger knapper ;)

  SvarSlett
 5. Du som e så kreativ kan jo lage et bilde av aiie knappan, Fra mamman din,

  SvarSlett
 6. Åhhh, masse knalle knapper!!! Jeg skulle gjerne hatt iallefall NOEN av knappene dine ;-) Strikker en lue som jeg tenkte å pynte med litt knapper =) Knappene kan jo brukes til så mangt, fint å pynte opp en "kjedelig" jumper med eller noe ;-) KLEM fra Marte i nord!

  SvarSlett
 7. hei du =)
  ting har gådd litt i ett her oppe, så eg tar me meg stoffan nedover tell oslobyen. Om eg ikkje rekk å se deg, så lar eg ann rita je deg pakken! luuurt..! e d lov å ønske seg sånne lange lesta..? eg bi gla uansett, du e så flink =) overrask meg :D

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)