søndag 2. mai 2010

Takk!Takk til alle dere som tok oppfordringen og kommenterte valg av lappeteppe. Kommentarene var utfyllende og reflekterende. MEN konklusjonen ble at jeg bare måtte ta mitt eget valg. Tror de fleste forslagene fikk en stemme hver. I utgangspunktet ønsket jeg å bruke nr 6 med store blomster, eller nr 7 med mellomstore blomster. La begge forslagene etter tur ut over senga og til min skuffelse funket ingen av de i rommet. Over til plan C. Det tredje valget var forslag nr 4. Det funket og jeg har omsider en plan! Jeg skulle også få en kollegas mening på valg av forslag, og endte opp med to oppdrag. De er jeg godt i gang med og bilder kommer snart. Må bare finne meg en symaskin å låne å først. Har hatt en gammel Husqvarna classica 100 symaskin. Ikke i tipptopp stand, men jeg kjøpte nytt spolehus så jeg ihvertfall hadde en symaskin jeg kunne bruke til småting. Det eneste som ikke funket var reversknappen. Etter flere kvelder med sying skulle jeg bare teste reversen en siste gang. Knepp sa det og voila reversen funket! Og gjett hva, nå funker BARE reversen. En slik oppførsel går jeg ikke med på så nå tenker jeg at symaskinen kan gå i søpla og hvis det er noen som har behov for et spolehus til nettopp en slik maksin så er det bare å si i fra. Snakk om sløsing av penger på det spolehuset! Og du kan kanskje nå også gjette hva som står høyt oppe på ønskelisten.

Ha en deilig søndag!

5 kommentarer:

 1. Krysser fingerne for at en symaskin kommer din vei snart, sånn at du får sydd!! :o)
  Gleder meg ti å se ferdig resultat!
  Ha en fin søndag :o)

  SvarSlett
 2. Du må bare komme hit om ettermiddagan og sy!!!! Det blir bare koselig stemning i huset av å høre brumminga fra kjøkkenbordet! Dessuten står den bare og støve ned for tida, stakkar :-)

  SvarSlett
 3. Så fine tekstiler. Kommer til å bli et flott lappeteppe. Likte kombinasjonen av stoffer du har satt sammen her. De var så sarte og harmoniske sammen.

  SvarSlett
 4. Både Bernina og Husquarna har gode maskiner til ditt bruk til 1990.- Æ anbefale Bernina sine. De er ikke beregnet på de som jobber med søm, og syr veeeeeldig mye. Men til ditt bruk e æ sikker på den funke godt.
  May

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)