mandag 20. september 2010

En lørdag i Sandefjord

Etter en veldig kosli helg med bursdagsfeiring over flere dager har jeg endelig tid til å blogge. For jeg har vært på tur nemlig.

Inspirert av de mange fine ordene om Sandefjord og byens butikker og kafeer, samt at man har gått på folkehøyskole der for 6 år siden dro jeg og to venninner dit på lør. I forkant hadde jeg fått gode tips av førstegasellen om butikker og kafeer som var verdt å besøke. Vi gikk innom alle de anbefalte plassene og mere til og storkoset oss. Og det hjalp godt på at vi hadde strålende sol når vi kom, og belelig nok kom pøsregnet idet vi forlot byen.

Noen som kjenner igjen tapeten og skjønner hvor vi har vært å tatt en liten matbit? Vi var selvfølgelig innom Cordelias hus! Tipper det er flere enn oss som har tatt turen innom etter tips fra bloggere.


Etter å ha gått 10 meter fra Cordelias hus var det på tide med en kaffestopp i Bakgården. En veldig hyggelig plass hvor de hadde et godt utvalg av kaffe (en velsmakende after eight latte ble prøvd ut), og maten så veldig god ut. I tillegg var det jo salg av håndverksprodukter der. Da ble det jammen med meg hjem en mørkeblå pung i kalveskinn, og 3 ringer lagd av knapper, faktisk. Dekorativt, behagelig og økonomisk!

2 kommentarer:

  1. Hei! Hyggelig at du hadde lagt igjen kommentar på bloggen min :) Det er helt ok at du låner brusboksbildet, og alltid koselig å oppdage nye blogger!! Linda

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)