torsdag 2. september 2010

Klesbytte
En ny sesong har startet, og i går hadde vi høstens klesbyttekveld. 10 jenter samlet utgjorde mye skravling og latter, og viktigst av alt; masse klær ut av skapet, og litt nytt inn!

Det ble helt utrolig mye klær til sammen. La nesten alt av klær på sengen (miderste bildet), foruten det aller fineste som ble hengt på kleshengere (første bilde). Som man kan se var det snakk om en slik mengde av ei kunne ligge bak haugen og man så bare hodet. Litt system måtte man ha så smykkene var et sted, belter et annet, vesker lå for seg, skoene sto på èn plass og alle sjalene var også i en haug. Alle tok med seg minst èt nytt klesplagg eller ting hjem igjen, og de virket glade og fornøyde når de gikk. Man får ryddet, man får noe nytt og det uten å bruke penger, hvem er vel ikke fornøyd da? (Noen av mine varp er på siste bildet).

Fortsatt er det en søppelsekk igjen med klær m.m. Man kan dra sine egne konklusjoner ut fra det. Og det er i tillegg etter at jeg har lagd tre "giftbags" til noe som ikke hadde anledning til å komme. Så har du en ledig kveld be dine venninner, og gjør noe lignende. Anbefales!

2 kommentarer:

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)