tirsdag 10. mai 2011

KluterForrige uke var en lei uke der jeg var redusert. Jeg var borte fra jobben i flere dager. Tror aldri jeg har vært så glad for å være tilbake på jobb som i går! Jeg liker ikke å være syk. Og det var ikke ille det jeg hadde, men det får deg uansett til å sette pris på hvor heldig man er i hverdagen som er frisk! I recoveryperioden så MÅTTE jeg finne på noe. Det måtte være noe enkelt som ikke krevde alt for mye tankevirksomhet og energi. Endte opp med å freshe opp kluter. Jeg har vokst opp med at gamle klær blir klipt opp og brukt som kluter. De ser ikke så bra ut, så hvorfor ikke pynte litt på de så de kan ta seg litt bedre ut der de henger over kjøkkenkrana?! Med det i tankene så er det masse muligheter, men med tanke på hva de skal brukes til så ønsket jeg ikke å bruke masse tid og penger på det. Det enkle svaret ble å sy rundt kantene med en frisk farge. Men var det enkelt? Hah! Jeg klarte ikke det en gang. Det ble ujevnt, maskina spiste stoffet, osv. Jeg kjenner ikke så godt Frk. Janome en enda, og leste selvfølgelig bruksanvisningen for råd, men ble ikke noe klokere. Det skal selvfølgelig ikke se slik ut. Har du tips? Så jeg har endt opp med noen kluter med en ujevn farget søm rundt kantene. Jeg GIR OPP å prøve å være blant alle de som viser sine perfekte ting gjennom bloggen. Det er bare å erkjenne at det er ikke meg. Jeg må heller finne alternativer der jeg kan bruke det til noe positivt!

Og til sist. Jeg ser det er mange inspirerende blogginnlegg fra dere, men jeg får ikke tittet innom de når jeg bruker hjemmepc'n (og da heller ikke lagt inn noen kommentarer). Får bare opp at internett må avbryte operasjonen. Kjiper'n! Dere er jo min inspirasjon og det er en glede å kikke på hva dere gjør. Så hvis det er noen som har erfaringer på det området og vet hva man kan gjøre for å unngå dette så tar jeg gjerne i mot tips.

2 kommentarer:

 1. Så smart å pynte på klutene:)
  Jeg er ikke sikker, men tenker at det har med trådspenningen å gjøre? Og at man må passe godt på å ikke strekke stoffet når man syr..

  Godt at du er frisk igjen:)

  SvarSlett
 2. Hørtes værre ut når du fortalte om det her om dagen enn det ser ut på bildene ;) Kanskje jeg kan få kikke på dem i kveld? Lurer på om jeg kanskje har et tips..
  Guro

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)