lørdag 17. september 2011

En typisk høstaktivitet


Da er en ny helg med loppemarkeder i gang. Jeg og en venninne hadde forberedt oss. Vi skulle låne bilen til hennes foreldre. Vi dro dit i går. Overnattet for å stå opp tidlig i dag. Det første loppemarkedet vi hadde sett ut startet kl 9.00. Vi skulle være fremst i folkesamlingen. Troll i ord.

Dagens mål: spisestoler og sofabord

Utfallet på første loppemarked: Jeg fikk tauet i ansiktet og ble helt satt ut av alle som løp. Vi så ikke noen aktuelle stoler eller sofabord. Kjøkkenutstyr og tekstiler neste. Det var jo en hel time til neste loppemarked startet! Messingfat og nye gamle rammer ble med hjem.

Utfallet på andre loppemarked: etter å ha blitt stresset fordi dieselmåleren lyste, kjørt i ring og tanket kom vi 5 minutter før pangstarten. Vi stod godt plassert i forhold til meteren bort til stolene. DER begynte folk å løpe. Jeg løp. Jeg kom frem. Ingen aktuelle stoler. Sofabord neste. Ingen. Kjøkkenting. Ingenting. Tekstiler. Litt.

Utfallet på tredje loppemarked: Tre aktuelle stoler! Men. Der stod det akkurat to og spurte om prisen. Pengene ble gitt og solgtlappen klistret på. Slaget var tapt. Sofabord? Nada. Kjøkkenting. En blomstervase. Tekstiler. Ingen.

Tilbake i bilen tenkte jeg stille for meg selv. Ingen hell denne helgen heller. Vi tok turen like så godt innom et bruktmarked når vi først var i gang. Vi ble møtt med ro. Organiserte former. Oversiktlighet. Og der. Der stod to stoler som var akkurat sånne jeg ville ha. Prisen? Prisen var så lav at jeg måtte få min kjære venninne til å si den flere ganger. Stolene ble spent fast i baksetet. Står nå ved spisebordet. En fryd for øyet. Og så var det bare å finne 4 til...

3 kommentarer:

 1. Oooo, så spennende!! Så bra du fant to ihvertfall (da har du akkurat plass til å invitere meg!) ;)
  Guro

  SvarSlett
 2. Så bra du fant to til slutt:) Lykke til videre i jakten!

  Jeg fant bare jesusbildet i stillebenet mitt i dag, altså, ikke alt det andre;) Også fant jeg noen kule retro plagg.
  Ny tur i morgen, da med både mann og barn med;)

  SvarSlett
 3. Hei du!
  takk for koselig kommentar hos meg!:)
  Og så fin blogg du har!!
  Ha ei fin ny uke!
  janni:)

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)