søndag 25. oktober 2009

Den store hobbydagen

For mange uker siden planla jeg og jenta bak Mari's sladder å ha en hobbydag hos meg. I går var dagen kommet.Vi var mange jenter samlet; June, Mirmelverden, Frk. Vølle, Andrea, Mari's sladder, Jabbtaus jabbing og Vanjabb.Både de som hadde med seg garn og de som manglet hadde en god mulighet til å gjøre noe med den saken når de kom hit. Jeg har samlet en stor mengde garn den siste tiden. Ovenfor viser bildet min 1.40 seng fylt med garn, og dette er bare halvparten! Jentene tok for seg, og her var det lov å være grådig! Men har fortsatt en søppelsekk med garn igjen. Kommer vel til å spørre alle som er innom om de vil ha litt garn...


Herligheta varte fra klokka 11 til tja, klokka 22.00 la vel den siste fra seg arbeidet sitt. Gjennom en slik dag må det mat til. Ovenfor ser vi det som var tilgjengelig hele dagen, i tillegg til te og kaffe. Men det ble både lunsj der en grønnsakspai ble servert, muffinser fant etterhvert veien til bordene, og det ble middag, typen greek wrap. Folk komme og gikk på ulike tidspunkt, og de som var igjen avsluttet kvelden med vin og en tur på byen.

Tross ettergildet ble det gjort litt også. Jeg for min del fikk heklet et par nye brødkurver, og så tok jeg helt av med disse pyntehjertene. Er nok noen som vil ende opp med et sånt hjerte til jul! Sjekk ut bloggene til de andre å se hva de lagde.

En fin dag sammen med hyggelige mennesker der man både fikk spist masse, hobbyert en del, og ikke minst hatt det sosialt.

4 kommentarer:

  1. Dette skal gjentas :) Jeg storkoste meg, og det nok ble mer skravling enn laging ;) hihi!

    SvarSlett
  2. Åh, så koselig. :) Jeg vil gjerne se bildet av brødkurvene. :)

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)