lørdag 3. oktober 2009

Inspirasjonstur til Gnesta


Jeg er av de heldige som denne uken har hatt høstferie. Noen fridager måtte benyttes og jeg tok turen til Gnesta for å besøke en venninne som går på skole der. En kjempefin tur med herlige, svenske, landlige omgivelser, en behagelig ro, kreative mennesker rundt meg til enhver tid m.m. Jeg lærte masse om keramikk både gjennom det jeg så og hørte. Kveldene gikk med til å pusle med ulike hobbysysler. Jeg holdt meg til strikking, og resultatet kommer senere. Det var mange ting å la seg inspirere av, og en av de tingene var noe Josefine hadde lagd, nemlig kopper brukt som nåleputer! Synes dette var en morsom ide som jeg gjerne ville vise fram til dere (med hennes godkjennelse). Hun har også strikket og ikke minst heklet en rekke fine ting som jeg desverre ikke rakk å ta bilde av.
Selv har jeg lenge vært på utkikk etter en forholdsvis gammel kaffekopp, med sjarm og dekorativt mønster, som jeg kunne bruke som telysholder. Den koppen dukket opp på et loppis i Sverige, og jeg har vært strålende fornøyd med å kunne bringe den med meg hjem igjen.

2 kommentarer:

  1. Så mye gøy det var her inne da!!! Ble kjempeinspirert bare av en liten titt:) gjett om jeg kommer tilbake og skal følge med!!

    Klem Lycheli

    SvarSlett
  2. Tack för din trevliga kommentar hos mig, jättekul att du gillar bloggen.

    Vilken kul idé med nåldyna+kopp!

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)