mandag 26. april 2010

Se!


Jeg har fått, (ja du leste riktig) fått et nytt servise. Tenk, dette skulle ei jeg jobber sammen med kvitte seg med. Tilfeldigheter førte til å at jeg og to til kom og plukket det vi ville ha før det skulle fraktes på loppemarked. Du kan tro vi var tre fornøyde jenter som forlot! To av oss endte opp med kaffeservise i porselen, og den tredje med mange andre nyttige ting. Når jeg kom hjem og fikk pakket ut ordentlig så jeg at dette var to ulike servise. Det ene serviset var med store fat, og bittesmåkopper og tefat, samt 4 eggeglass. Det andre med mer håndterlig kopper, tefat og asjetter. Har man skapplass til dette? Nei. Men man kan ikke gå fra et slikt servise, kan man vel?! I tillegg gjorde jeg det varpet og fant 12 stykk messingfat, så gjett om det her skal spraylakkeres snart!

10 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Nei, man kan ikke gå fra et sånt tilbud...helt nydelig!
  Ha en fin dag :O)

  SvarSlett
 3. Åååååå no bli æ misunnelig, det va det lekkreste æ har sett, det e jo både kaffeservise og mokka servise, og de store kan du jo servere kaker på......sukk det va nydelig. Skulle du ikke ha plass i skapet så vet du adressen...he he....

  SvarSlett
 4. Herregud for et KJEMPE fint service! No kan e love deg at søstra di missunne deg.
  Glede meg til oslo tur :)

  Klem fra Tina

  SvarSlett
 5. Åh, det va litt sånn royalt swong over det der jo!! Royalt swong? Jaja, du skjønne vel ka eg meine? Sånn prinsesseakti......

  Og apropos at alle gode ting e 3? Det e heeeelt riktig, no kjenne eg at eg har RO ;) Nord Norge e vakkert!! (Sæli no når det lave ned me våt og hæschli sny..........)

  SvarSlett
 6. Oi, det va kult! Glede meg te å komma på kaffi te deg neste gang :)

  SvarSlett
 7. Det er det søteste serviset jeg har sett på lenge. :)

  SvarSlett
 8. Utrolig fint! Ja- det er skapplass en skulle ha hatt...

  SvarSlett
 9. WOW! For et fantastisk servise :) Nei og atter nei, man kan ikke gå ifra sånt! Jeg er stolt av deg for at du tok det med deg hjem!

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)