tirsdag 28. juni 2011

Puttchinis lappeteppe

Den siste uken har jeg hatt besøk av min søster og hennes samboer. Iløpet av tiden kom det frem at hun ønsket seg et lappeteppe. Det skulle ikke være så stort. Men da jeg fikk de endelige målene ble det jammen meg stort! 2x 2.5m ble det, men da dekker det bare halve senga. Godt jeg ikke skulle lage til hele senga, for da hadde det blitt gedigent! Og ikke minst vanskelig å håndtere. Ikke ville jeg kunne tatt bilde av det i sin helhet heller. Bare nå måtte jeg ommøbelere leiligheten for å få plass til lappene på gulvet, og for å ta bilde av det så måtte jeg stå på bordet for å få nesten hele med.


Lappeteppet består av loppekjøpte tekstiler, tekstiler fra våre bestemødre og mine venninner. Og så har jeg lurt en stund på hva jeg skulle gjøre med noe sengtøy jeg har hatt liggende. I går fikk jeg brukt det ene. Det endte opp som et perfekt bakstykke til lappeteppet. Det var bare å klippe det opp i 3 ender, og dermed hadde jeg et stort nok stykke til å bruke bak.

Fargene på bildene er noe misvisende. I realiteten er de sterkere.

2 kommentarer:

 1. Takk for kommentar hos meg. Ja, du kan tro jeg setter pris på å eie den sengen. Håper jeg kan ha den med på alders- og sykehjemmet når den tid kommer, he he! Vel, det blir vel 40-50 år til om jeg blir så gammel. Herlig lappeteppe du har sydd. Jeg har også det som prosjekt - har mange gamle tekstiler, men mangler symaskin.

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Jeg er hoppende glad for at jeg vant din Give Away !! :)
  Jeg er for tiden i Tyrkia på ferie, vi skal være her til den 17.juli.
  De oransje stoffene er jo midt i blinken til meg ;) Og ser for meg at det blir genialt med noen av de stoffene til en veske .
  Du kan jo bare vente med å sende til jeg kommer hjem . Kommer ikke inn på mailen min .
  Så jeg sender deg en mail når jeg kommer hjem :) Har ikke skrevet i bloggen min at jeg er på ferie , for da kan det jo komme "tyver" og robbe huset vårt HE HE ;)
  Tusen takk :)

  Stor klem fra Janne :)

  SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)