onsdag 1. juni 2011

TekstilbytteForledendag byttet jeg og en venninne tekstiler. Omsider endte jeg da opp med det nest nederste stoffet. Jeg og min venninne var på et loppemarked der jeg så en dame gikk å bar rundt på det. Plutselig fikk jeg med meg at hun la det fra seg igjen. Da øynet jeg muligheten til å ta det. Men idet jeg tok det hadde hun igjen hånden på det og skulle ha det likevel. Da gav jeg opp å få det stoffet og lette heller videre blandt andre ting. Etter en liten stund dukket min venninne opp med det i sine armer. Da hadde tydeligvis dama ombestemt seg igjen. Godt jeg har en venninne som er villig til å dele!

Nå bærer det ut av byen og i morgen er det konfirmasjon, deilig mat og masse gode kaker. Og ikke minst et hjertlig gjensyn av den nærmeste familien. Med det ønsker jeg alle ei god langhelg, og for dere som ikke er fullt så heldige; ha en fin fridag. Nyt den!

2 kommentarer:

  1. Å dele er en god ting... :O)

    SvarSlett
  2. Kjempesmart å bytte ;) Jeg bytter en del med svigerinna mi ( gulthusisvingen.blogspot.com ) Vi liker stort sett det sammen :) Jeg likte så godt nr3 og 4 ovenfra .

    Klem fra Janne

    SvarSlett

Takk til deg som legger igjen noen ord jeg blir da så glad, så glad :)